WordPress: Flytte all trafikk til https (SSL)

Denne guiden viser hvordan du enkelt kan oppdatere alle lenker i din WordPress isteden for å gå igjennom den sikre protokollen https.

Innen du går videre med denne guiden behøver du først være klar med to andre trinn.

1. Ditt domene behøver ha ett SSL sertifikat
  2. Hvis du har installert det igjennom vår One Click Installer og kjøpt den enkleste sertifikat behøver du å ha flyttet alle media filer.

Når disse to trinn er klaret kan du gå videre og logge deg inn i din WordPress side.

I denne guiden implementerer vi endringen med tillegg Really Simple SSL hvor den frie versjonen av tillegget er nok.

Søk etter den, installer og aktiver tillegget i din WordPress.

Nå får du et nytt meny valg i din WordPress under “innstillinger”.

Velg her SSL for at komme inn i tillegget.  Her kan du først se at du har et aktivt SSL sertifikat får ditt domene. Du kan ignorere advarselen om at kjøpe Premium versjonen av tillegget nå som du løser den siste delen igjennom din Loopia Kundesone.

Du skal ha en grøn hake og teksten “An SSL certificate was detected on your site.” Klikk da på “Settings” og velg her å aktivere 301-redirect.

Gå deretter tilbake til “configuration” og velg “Go ahead, activate SSL“.

Nå er alle lenker oppdaterte til https. Nå kan du logge inn i din Loopia Kundesone og der kan du velge å “tvinge” alt trafikk som kommer mott siden att gå igjennom https.

Velg å lagre og nå er det klart. Du kan kontrollere at alt fungerer ved å besøke siden og i adressefeltet se “https” og også se i nettleserens markering at siden er sikker.