Vise Mapper I Webbmailen

Om du ikke ser ulike mapper når du logger inn i webmailen din, så kan det ha noe med at du ikke abonnerer på disse.

For å få frem mappene gjør du følgende:

Logg inn i webmailen din og velg Innstillinger høyest opp til høyre.

Velg deretter Mapper i den venstre kolonnen av siden og du skal nå se en liste over de mappene som finnes assosiert med e-posten din.

Her kan du krysse av de mappene du vil skal være med i din mappeliste i webmailen. Kryssdem av og gå deretter tilbake til innboksen, klikk E-post øverst til høyre