Sende e-post fra Gmail med din e-postadress hos Loopia

For å kunne sende e-postmeldinger med din Loopia adresse fra din Gmail-innboks må du først ha et webhotell med tilhørende e-postadresse i kundesonen din.

Logg først inn i Gmail-kontoen og klikk på tannhjulet i det øvre høyre hjørnet, deretter på Innstillinger.

Klikk deretter på Kontoer og import og deretter Legg til en annen e-postadresse som du eier ved siden av Send e-post som.

I neste vindu som kommer opp angir du hvilken e-postadresse du har hos Loopia som du vil sende e-post som ved å angi det i feltet, klikk ut den ruten

I neste rute skal følgende fylles i:

• SMTP-server: mailcluster.loopia.se
  • Brukernavn: Din fulle e-postadresse
  • Passord : Det e-postpassordet som du har gitt for e-postadressen i Loopia Kundesone
  • Port: 587

Sikker kobling med TLS (anbefales) skall vara i krysset.
Fortsett deretter med Legg til konto.

Når du fullfører disse stegene vil en e-postmelding bli sendt til deg fra Gmail med en engangs kode som skal angis i feltet i neste rute, fyll inn koden du mottar i meldingen og klikk på Bekreft.

Et alternativ for å bekrefte kontoen er å klikke på den følgende linken som finnes i e-postmeldingen fra Google.