Rense epost

Det finnes flere måter å rense opp og ta bort gamle meldinger fra e-postkontoen på Loopia. Vi vil anbefale at du bruker noen av de E-postklientene som finnes for dette. Men om dette er mulig kan du i din webmail gjøre denne oppryddingen.

Når du bruker en av disse E-postklientene og funksjonen POP3 så vær forsiktig med at funksjonen “Legg en kopi av meldingen på serveren” er markert. Ellers lagrer all e-post dobbelt, dvs både på e-postkontoen og lokalt på datamaskinen din.