Flytte din blogg

Mange tror at bare fordi man flytter bloggen så må man begynne om fra begynnelsen og at man derfor kommer til å miste lesere og mer. Dette er ikke helt sant,

Bloggsysteemet som brukes mest hos Loopia er systemet “WordPress” og veldig mange har tidligere hatt blogg på for eksempel http://www.wordpress.com og vil ha litt mer frihet enn den som wordpress.com tilbyr eller blogg.no og vil flytte sin egen blogg til et webhotell.

Loopia hadde tidligere ett system som brukte samme system som wordpress.com og vi tenkte her å vise hvordan dere kan flytte bloggen fra forskjellige bloggtjenester eller fra vårt gamle bloggsystem til en ny og friskere wordpress installasjon på deres egne webhotesllskonto.