Konto eller Domenenavns oppsigelse

Konto Oppsigelse

En konto oppsigelse kan gjøres på følgende vis:

1. Logge inn i kundesonen og sig opp kontoen under Kontoinnstillinger>Avslutt eller nedgradere kontoen
  2. Hvis du velger å ikke betale fakturaen / påminnelsen som gjelder for kontoen. Kontoen blir deretter nedgradert til en gratis LoopiaDomene-konto.
  3. Fyll ut skjemaet  skjema for oppsigelse og send det inn via e-post eller post

I avbestillings skjemaet i kundesonen kan man angi om man vil si opp kontoen umiddelbart eller la det løpe ut abonnements-tiden. Kontoen vil da til å bli avstengt samme dag som abonnements-tiden løper ut.

Her angir man også om man vil beholde domenene og  isåfall nedgradere kontoen til LoopiaDNS eller LoopiaDomen.

Oppsigelse av Domenenavn

En oppsigelse av et domenenavn kan gjøres på noen av de følgende måter:

1. Logg inn i kundesonen,Klikk på domenenavnet du vil avslutte og deretter på enten
    • Deaktivere domene for å stanse ytterlige fornyelser av domenenavnet.
    • Ta bort domene for å ta domenenavnet bort ( inkludert tilhørende DNS-innstillinger, webfiler og e-post konto) fra Kundesonen
  2. Hvis du velger å ikke betale fakturaen / påminnelsen som gjelder domenenavnet. Domenenavnet blir da automatisk avregistrert og fjernet fra kontoen.

Om du har deaktivert domenenavnet men angrer deg klikker du på domenenavnet og deretter Angre oppsigelse.