Hvordan overfører jeg kontoen min eller domenenavnet?

Dersom du bare vil endre adresseinformasjon eller kontaktperson på en konto som er eiet av et firma kan du gjøre det under Kontoinnstillinger-> bruker opplysninger.

Begynne en ny overføring

For å begynne en overføring gjør du følgende:

1. Logg inn i Loopia Kundesone.
  2. Velg Konto innstillinger-> overføre konto eller domenenavn og deretter Begynn ny overføring

Her velger du om du vil overføre hele kontoen, inklusivt alle DNS- innstillinger, webmaterial og e-post konto eller bare domenenavnet separat

Husk at ved en overføring av bare domenenavnet, tas domenenavnet automatisk bort fra den opprinnelige kontoen, og legges til en konto for mottageren når overføringen gjennomføres. Dette innebærer at eventuelle DNS innstillinger, webmaterial og e-post for domenet forsvinner.

PÅ neste steg angir du hvem som skal betale overføringsavgiften på 99kr (den nåværende eieren eller den nye eieren) i tillegg til den nye eierinformasjonen. Det er svært viktig at informasjonen er korrekt for at overføringen skal gå igjennom.

Klikk så på Søk overføring

Fullføre overføringen

For at overføringen skal gå igjennom må følgende steg gjøres:

1. Den nye eieren vil få en e-post med en link der overføringen må bekreftes og vår avtale må godkjennes.
  2. Den nåværende eller nye eieren vil få en faktura på overføringsavgiften som må betales. Fr rask håndtering betal denne med kort.
  3. Om et .se eller .nu domene inngår i en overføring, MÅ overføringen signeres. Dette kan du enten gjøre med BankID i kundesonen eller ved å skrive ut og signere i det utfylte skjemaet. Husk at dette skal signeres av eieren av kontoen/domenenavnet (For firma signaturberettiget)

.uk- og .dk-domener

Overføring av .dk og .uk domener kan ikke overføres via oss, disse domenenavnene overføres via DK Hostmaster eller Nominet.