Hvordan krypterer jeg min e-posttrafikk?

Om du vil kjøre SSL-kryptering for adresse@mindomen.no så må du stille inn innstillingene/porter for kontoen på datamaskinen som nedenfor. Som sikkerhets type skal SSL/TLS/STARTSSL angis. Hvordan valget ser ut mellom forskjellige e-post programene kan variere. Les mer i guidene for respektive e-postprogram for mer detaljert informasjon.

Servere

Innkommende server: mailcluster.loopia.se
Utgående server: mailcluster.loopia.se

Porter

Innkommende (POP3): 995
Innkommende (IMAP): 993
Utgående (SMTP): 465 (Alternativt 587 i visse e-postprogram)

Innloggning

Brukernavn: adresse@mindomen.no (erstatt med din e-postadresse)
Passord: Det du oppgav når du laget e-post adressen