Hente e-post til Gmail

For å hente inn e-post meldinger fra en Loopia konto til din Gmail innboks må du gjøre følgende:

1. Begynn med å logge inn på Gmail kontoen din. Når du er inne på innboksen klikker du på tannhjulet oppe i det høyre hjørnet og velger Innstillinger.

2. Klikk så på Konto og Import. Legg så til en POP3-konto du eier.

3. I den popup ruten som kommer opp skriver du inn e-post adressen din.

4. legg så inn:

• Brukernavn: Din fullstendige e-postadresse
  • Passord: Det passordet du har lagt til på din e-post i Loopia kundesone.
  • POP-server: mailcluster.loopia.se

Klikk også på Bevar en kopi av hentede meldinger på serveren dersom du ønsker å beholde en kopi hos oss av samtlige e-poster som hentes til din Gmail innboks

Klikk så på Legg til konto.

E-post som kommer inn til innboksen din hos oss vil også bli hentet inn til din Gmail innboks. vær oppmerksom på at dersom du har mye E-Post i innboksen din kan det ta noen dager (opp til et par tre dager i henhold til google) før samtlige meldinger vises i din Gmail innboks.