E-post blokkert av virusfilteret deres

Det virker som om du har fått en virus e-post sendt til deg og vårt virusfilter har merket det og tatt bort alt det farlige (selve e-posten) og erstatte det med en rapport. Ettersom overskriftene er det samme som i den utsendte mailen så kan du sannsynligvis se hvilken datamaskin (IP-adresse) det er som sender virus e-poster og det er sannsynligvis noen som har din adresse i adresseboken sin.

Moderne virus leter gjennom hele datamaskinen på en infisert data etter e-post adresser og velger adresser i mengden og setter som avsenderadresse slik at den adressen som står som avsender har vanligvis ingenting med denne meldingen å gjøre. Avsenderen får ikke noen melding om at vårt virusfilter har blokkert meldingen.

I virusrapporten kan du se hvilket virus som har blitt oppdaget i meldingen.