Domene konfigurasjon

Du kommer til konfigurasjons alternativet ved å klikke på domenenavnet i Loopia Kundesone

HUSK at forandringer man gjør under konfigurasjonen nullstiller alle andre domeneinnstillinger. Om du er usikker kontakt oss på Loopia SuperSupport for rådgivning før du gjør endringen.

Hjemmeside hos Loopia

Du velger dette alternativet om du vil benytte deg av webhotellet vårt for dette domenenavnet.

Autobahn

Autobahn er tilpasset med høy hastighet kunne tilføre statisk material som html, bilder og video.

Unix

UNIX-plattformen tilbyr støtte for PHP, CGI, Perl og Python. Denne plattformen er den mest brukte og du skal velge denne om du f.eks har en wordpress side.

Windows ASP.NET

Windows ASP.NET-plattformen tilbyr støtte for ASP.NET med MVC 4 og lavere.

Her velger du å starte en hjemmeside ved hjelp av Loopia Sitebuilder.

Gjennom dette valget aktiverer du en Tictail-butikk kostnadsfritt knyttet til domenenavnet.

Videresende

Her videresender du  dine besøkere til en annen webadresse. Domeneadressen din kommer til å stå i hvert adressefelt.

Mål*:
Angi her din mål-webbadresse eksempel: http://www.loopia.no
Tittel*:
Hvilken tittel hjemmesiden skal ha i webleseren.
Nøkkelord:
Om du vil at noen nøkkelord skal være knyttet til domenenavnet, iblant kan søkemotorer benytte seg av denne informasjonen.
Beskrivelse:
Her kan du beskrive hjemmesiden din, her også kan søkemotoren iblant benytte seg av denne informasjonen.

Sende videre til ekstern URL

Her kan du videresende dine besøkende til en annen webadresse og vise denne istedenfor ditt domenenavn. Dette alternativet anbefales om du bytter domenenavn for hjemmesiden.

Mål*:
Angi her din mål-webbadresse eksempel: http://www.loopia.no
Type*:
Sende videre (302): Angir teknisk at siden midlertidig bytter webadresse
Siden har flyttet(301): Angir teknisk for søke motorer at siden permanent har byttet adresse.

Koble til annet domene i kontoen

Denne valgmuligheten videresender besøkere ved et alias hos oss, til angitt mål i kontoen din. På den måten gjenstår domenenavnet i nettlesernes adressefelt.

Har du tjenesten LoopiaVPS, kan du knytte serveren din til domenenavnet her.

Vil du koble domenenavnet ditt mot en annen leverandør kan du gjøre dette her.

Mål:
Her angir du et IP-nummer (A-kobling) eller et verdinavn (CNAME) der hjemmesiden din finnes.
Type av kobling:
A-kobling velger du om du har fått et IP nummer av leverandøren din.
CNAME velger du om du har fått et verdinavn/domeneadresse av leverandøren din.

Parkert

Dette valget parkerer domenet ditt og viser en lik side som denne Parkert hos Loopia

Ingen innstillinger

Om du velger dette alternativet, all domene konfigurasjon til å fjernes og domenenavnet kommer ikke til å virke lengre.