Apple Mail – Lagre sendt og søppelbøtten på serveren

Som standard lagres ikke meldingene som du sender eller tar bort på serveren, dette betyr at meldingen du f.eks sendte ikke vises på dine enheter koblet til e-postadressen din eller via webmailen.

Du kan følge de lette stegene nedenfor for å gjøre at meldingene dine lagres på serveren istedet for lokalt i Mail på Macen din.

Vi anbefaler at du lar Mail-programmet ditt synkronisere alle meldingene før du gjør disse stegene.

Dersom du ikke ser mappene i venstre kolonne av Mac Mailen så kan du måtte klikke på Vise rett under knappen for å lage en ny melding. Om disse mappene enda ikke synes kan det være du må lage dem ved å først logge inn i  webmailen.

Deretter markerer du Sendt-mappen under kontoen/e-postadressen din i venstre kolonne og klikker så på menyen Postkasse, der velger du Bruk denne postkassen til og til slutt Sendt.


swe_mail_lion_11.png

Mac mail kommer til å synkroniseres, noe som kan ta alt fra noen sekunder og opp til flere minutter avhengig av hvor mange meldinger du har i denne mappen på serveren.

Deretter markerer du Trash-mappen i kontoen/e-postadressen din i venstre kolonne og klikker så på menyen Postkasse, hvor du velger Bruk denne postkassen til og til slutt Søppelkasse. 


swe_mail_lion_12.png

Mac mail kommer til å synkroniseres, noe som kan ta alt fra noen sekunder og opp til flere minutter avhengig av hvor mange meldinger du har i denne mappen på serveren.

Når du har gjort begge stegene kan du måtte re starte Mail-programmet. for at meldingene dine skal vises riktig.

Was this article helpful?

Related Articles