POP3

Installere Exchange online Kiosk i Outlook

Exchange online kiosk er designet for deg som ikke nødvendigvis sitter på en fast datamaskin og fåretrekker en webbasert løsning.... [...]

Read More... from Installere Exchange online Kiosk i Outlook

POP3 med lagret kopi på serveren

En vanlig funksjon for e-postklienter er «lagre en kopi av meldingen på serveren» som ofte brukes til å ha en... [...]

Read More... from POP3 med lagret kopi på serveren

Rense epost

Det finnes flere måter å rense opp og ta bort gamle meldinger fra e-postkontoen på Loopia. Vi vil anbefale at... [...]

Read More... from Rense epost