phishing

Hva er phishing (nettfisking)

Phishing eller nettfisking er et samling navn for hjemmesider som forsøker å lure til seg sensitiv informasjon, som brukeropplysninger, kredittkort... [...]

Read More... from Hva er phishing (nettfisking)

Hvordan vet jeg om jeg har mottatt en phishing-melding?

Å sende en melding og late som om du er en person eller et selskap heter Phishing som betyr at... [...]

Read More... from Hvordan vet jeg om jeg har mottatt en phishing-melding?

Jeg tror Loopia-kontoen min er hacket.

Har du mottatt en e-post som ser ut til å komme fra Loopia der du blir bedt om å logge... [...]

Read More... from Jeg tror Loopia-kontoen min er hacket.