mx

Koble domene til Google Apps / Gmail

Denne guiden viser hvordan du kobler ditt domene mot Google Apps for å for eksempel ha all e-post håndtering hos... [...]

Read More... from Koble domene til Google Apps / Gmail

DNS: MX

Start ved å logge inn i Loopia Kundesone og klikk på ønsket domenenavn i domenelisten. En ny flik åpnes og du velger DNS-editor litt... [...]

Read More... from DNS: MX

Om DynDNS-støtte

Denne artikkelen beskriver de mulighetene DynDNS-støtter som Loopia tilbyr. Loopia har støtte for følgende i GET: system Loopia støtter bare system=custom. Frivillig Ja... [...]

Read More... from Om DynDNS-støtte

MX-kobler mot en IP-adresse

MX-kobling kan bare gjøres mot verdinavn (CNAME). For å løse dette, lages et verdinavn med kobling mot din IP-adresse (A-record) og... [...]

Read More... from MX-kobler mot en IP-adresse