Entourage

Nedenfor har vi samlet en guide på hvordan man konfigurerer Entourage for å kunne hente og sende e-post. Klikk på bildene for å kunne se dem i større størrelse.

Entourage 2004

Entourage er Microsofts e-postklient for Mac. Entourage inngår i Microsofts Office-pakken.

Installer POP3-konto

Slik gjør du for å installere en POP3-konto i Microsoft Entourage 2004 for Mac OS X.

Start programmet med følgende anvisninger . Gå inn under menyen Entourage og velg Kontoinnstillinger… klikk på Nytt og velg Konfigurere konto manuelt for å gå videre.

Her velger du POP og velger OK for å gå videre.

På neste side angir du informasjonen nedenfor.

Du har nå angitt all informasjon som trengs for at du skal kunne kontrollere din e-postkonto. Klikk på OK for å avslutte installasjonen.

Installere IMAP-konto

Slik gjør du for å installere en Imap-konto i Microsoft Entourage 2004 for Mac OS X.

Start programmet med følgende anvisninger . Gå inn under menyen Entourage og velg Kontoinnstillinger… klikk på Nytt og velg Konfigurere konto manuelt for å gå videre.

Her velger du IMAP og velger OK for å gå videre.

På neste side angir du informasjonen nedenfor.

Under Avanserte frakt alternativer angir du dette:

Overstyring standard port for SMTP
587
SMTP-servern krever verifisering
Kryss av for å kontrollere at det nedenfor er valgt: Bruk samme innstillinger som på serverne for innkommende e-post

Du har nå angitt all informasjon som trengs for at du skal kunne kontrollere din e-postkonto. Klikk på OK for å avslutte installasjonen.

Redigere konto

Slik gjør du for å redigere en e-postkonto i Microsoft Entourage 2004 for Mac OS X.

Start programmet med følgende anvisninger . Gå inn under menyen Entourage og velg Kontoinnstillinger…. Marker e-postkontoen din, klikk på Redigere og velg Konfigurere konto manuelt for å gå videre.

På denne siden bør du angi informasjonen nedenfor.

Under Avanserte frakt alternativer angir du dette:

Overstyring standard port for SMTP
587
SMTP-servern krever verifisering
Kryss for å kontrollere at det nedenfor er valgt: Bruk samme innstillinger som på serverne for innkommende e-post

Du har nå angitt all informasjon som trengs for at du skal kunne kontrollere din e-postkonto. Klikk på OK for å avslutte installasjonen.