Godkjenne e-postadressen din

Når du har en nGTLD eller GTLD-domen hos Loopia kommer du til å måtte godkjenne den e-postadressen som kobles til domenets registrerings informasjon

Dette gjelder tilfeller som nyregistrering, WHOIS oppdateringer, overføringer m.m

Da kommer du til å få en e-post fra vår samarbeidspartner Ascio hvor du blir bedt om å klikke på en link for å godkjenne e-postadressen.

Dette må man bare gjøre en gang per e-postadresse hos oss og umiddelbart etter at godkjenningen er gjort kommer domenet/domenene til å kunne brukes som vanlig.