Avslutt mitt konto eller domenenavn

Avslutting av konto

En oppsigelse av kontoen din kan gjøres på ett av følgende vis:

1. Logg inn i kundesonen og si opp kontoen under Kontoinnstillinger > Avslutt eller nedgradere konto.
  2. La være å betale fakturaen/påminnelsene for kontoen. Kontoen blir da nedgradert til et kostnadsfritt LoopiaDomene-konto.
  3. Fyll ut skjema for oppsigelse og send den inn pr e-post eller per post.

I oppsigelse formularet i kundesonen kan man angi om man vil si opp kontoen omgående eller la det løpe ut abonnements tiden. Kontoen vil da til å stenges ned samme dag som abonnements tiden løper ut.

Her angir man også om man vil beholde domenene og i såfall nedgradere kontoen til LoopiaDNS eller LoopiaDomen

Avsluttning av et eller flere domenenavn

En oppsigelse av et domenenavn kan gjøres på noen av følgende måter:

1. Logg inn i kundesonen, klikk på domenenavnet du vil si opp og deretter på enten
    • Deaktiver domene for å stenge av ytterlige fornyelse av domenenavnet.
    • Slett domenenavnet for også å ta bort domenenavnet (inklusive tilhørende DNS-innstillinger, webfiler og e-postkontoer) fra kundesonen.
  2. La være å betale fakturaen/påminnelsen for domenenavnet det er snakk om. Domenenavnet kommer da automatisk til å avregistreres og tas bort fra kontoen.

Om du deaktiverer et domenenavn men angrer deg klikker du på det i kundesonen og deretter på Angre oppsigelse.