Hvordan flytter jeg domenet mitt till Loopia

Nedenfor følger litt informasjon om hvordan du flytter domenet ditt til Loopia

Legg til domenet

For å kunne ta over håndteringen av domenet dit må du først legge til domenene i et konto hos oss. Har du ingen konto hos oss kan du skape et konto.kostnadsfritt.

Om du vil komme igang og bruke tjenestene dine hos oss så fort så mulig, kan du begynne med å ta kontakt med nåværende leverandør og gjennomføre et navnserver bytte til vår navnserver før en overføring er initiert. Et navnserver bytte kan ta opp til 48 timer før alt fungerer fullt ut, selv om det går som oftest forte.

ns1.loopia.se
93.188.0.20
ns2.loopia.se
93.188.0.21

Transfer

For at vi skal kunne bytte navnserver på domenenavet dit må domenenavet ligge hos oss.En transfer innebærer at vi tar over det administrative samt teknisk ansvar for domenet og det innebærer også at vi kommer til å ta oss om fornyelsen av domenet ditt. En transfer tar som regel mellom 5 og 18 dager for å gjennomføres. (Med unntak .SE, .NU og .EU som overføres nesten direkte) og etter på blir vi registrarombud for domenenavnet ditt. Det går å kontrollere hvem som står som registrar for et domene på http://whois.loopia.no

Eventuell kostnad for en overførsel av domen til oss kan du se her

For topdomenene  .com | .net | .org | .info | .biz | .me | .mobi | .name | .tv | .pl | .at | .cc må disse vilkårene følges

• Domenenavnet må ligge i holderens konto
  • Domenenavnet må være opp låst og aktivt (Status OK eller Acive)
  • Om domener har WHOIS-protection (privat registasjon) må denne tas bort av nåværende registar etter som vi ikke har støtte for dette.
  • Du må stå som administrativ kontakt person med en fungerende e-post adresse.
  • Det må være minst 30 dager igjen før domenet løper ut.
  • Domenenavnet må ha vært registrert hos nåværende leverandør i minst 60 dager.
  • Du må ha en autorisering kode (aut-code. EPP-kode) Koden hentes hos nærværende leverandør.
  • Når du har autorisering koden må du logg inn i kontoen din og initiere en overføring gjennom å klikke på domenenavnet ditt i listen Domenenavn og deretter klikke på knappen  for Overføring av domenenavn.

For Topdomenene .se og .nu gjelder følgende vilkår

• Domenenavnet må ligge i holderens konto
  • Du må ha en autorisering kode (auth-code, EPP-kode).Koden hentes hos nåværende registrar.
  • Når du har autorisering  koden må du logg inn i kontoen din og initiere en overføring gjennom å klikke på domenenavnet ditt i listen Domenenavn og deretter klikke på knappen  for Overføring av domenenavn.

For Topdomenene .eu gjelder følgende vilkår

• Domenenavnet må ligge i holderens konto
  • Du må ha en autorisering kode (auth-code, EPP-kode).Koden hentes hos nåværende registrar eller fra EURid
  • Når du har autorisering koden må du logg inn i kontoen din og initiere en overføring gjennom å klikke på domenenavnet ditt i listen Domenenavn og deretter klikke på knappen  for Overføring av domenenavn.

For Topdomenene .be gjelder følgende vilkår

• Domenenavnet må ligge i holderens konto
  • Du må ha en autorisering kode (auth-code, EPP-kode). Koden bestiller du på http://dns.be
  • Når du har autorisering koden må du logg inn i i kontoen din og initiere en transfer gjennom å klikke på domenenavnet ditt i listen Domenenavn og deretter klikke på knappen  for Overføring av domenenavn.

For Topdomenene .co.uk och org.uk gjelder følgende vilkår

• Domenenavnet må ligge i holderens konto
  • Logg inn på kontoen din og initier en transfer konto og initiere en transfer gjennom å klikke på domenenavnet ditt i listen Domenenavn og deretter klikke på knappen  for Overføring av domenenavn
  • Deretter burde du se en TAG i Kundesonen som du skal gi til din nåværende leverandør.