exchange

Microsoft 365: Legge inn DNS-poster

Tips! Dersom du kjøper Microsoft 365 direkte i din Loopia Kundesone så legges samtlige register seg inn automatisk for valgt... [...]

Read More... from Microsoft 365: Legge inn DNS-poster

Administrasjon av Microsoft 365-kontoen din

Microsoft 365 er en tjeneste hos Microsoft. Her har vi samlet de fleste av våre Microsoft 365-guider. Microsoft 365: Legge... [...]

Read More... from Administrasjon av Microsoft 365-kontoen din

Hvordan registrerer jeg en Exchange-konto på Android-telefonen min

Ved å sette opp en Exchange-konto på din Android har du alltid tilgang til din e-post og kalender, uansett hvor... [...]

Read More... from Hvordan registrerer jeg en Exchange-konto på Android-telefonen min

Installere Exchange online Kiosk i Outlook

Exchange online kiosk er designet for deg som ikke nødvendigvis sitter på en fast datamaskin og fåretrekker en webbasert løsning.... [...]

Read More... from Installere Exchange online Kiosk i Outlook

Installere Exchange i Outlook 2016

Å installere din Office365 e-post i Outlook 2016 er en enkel prosedyre. Ettersom det er Microsoft som ligger bak begge produktene... [...]

Read More... from Installere Exchange i Outlook 2016