DynDNS

Forberede domene for vår dyndns-støtte

Som Kunde hos oss kan du benytte deg av vår DynDNS-støtte for å oppdatere dine domenenavns IP-adresser. Det er hverken... [...]

Read More... from Forberede domene for vår dyndns-støtte

DynDNS Updater 3.1

Informasjonsfilen for DynDNS Updater kan du laste ned her. Så fort du har installert DynDNS Updater og startet det for første... [...]

Read More... from DynDNS Updater 3.1

D-Link

De fleste (eldre) hjemmerutere av merket D-Link har en innebygget DynDNS-klient. Denne er bra å bruke med vår DynDNS-tjeneste. De modellene... [...]

Read More... from D-Link

Synology DiskStation DSM 5.0+

För att komma åt inställningarna för DynDNS börjar med att gå till kontrollpanelen och klickar på Extern åtkomst. I den... [...]

Read More... from Synology DiskStation DSM 5.0+