Eierskifte av domenenavn med webhotell innstillingene

Gjennom denne guiden løfter du ut et eller flere domenenavn fra en konto til en ny, og korrigere konto eiere om nødvendig, uten drift brudd for domenens/domenenes tjeneste ( f.eks web og e-mail).

Etter dette kan du gå videre med neste handling, som f.eks eierskifte, sammenslåing eller overføring.
1. Nåværende domene eier må skape en konto her. Angi som domenenavn for eksempel “loopia-domenendin.no” (bytt domenendin.no med en av dine domenenavn) Dette domenet eksisterer ikke, bare en plassholder, og vil bli fjernet når prosessen er fullført.

OBS! Du kan angi aktuell eier informasjon for dem eller de domenene du tenker å legge inn i dette kontoen (dvs *ikke* ny eier dersom overføringen er fullført). Dersom du er usikker hvilken aktuell eier som står det domenet kan du bruke http://whois.loopia.no/ eller for .NO https://www.norid.no/no/ for å kontrollere, alternativt kan du be oss undersøke nærmere på hvem som er aktuell eier.

2. Følg instruksjonen for å bekrefte kontoopprettelse. Brukeropplysningene og kundenummer sendes så til valgt e-mail adresse.

3. Logg inn i kontoen. Oppgradere kontoen til webhotell gjennom å logge inn og klikke på “oppgradere kontoen” i menyen. Velg webhotell pakken og bestill. (Dersom avtalen er at kontoen er opprettet midlertidig, gir vi dette abonnementet kostnadsfritt i 30 dager)

4. Send en mail til support@loopia.no med følgende informasjon:
– Kundenummer for kunde kontoen der domenet/domenene ligger i dag
– Kundenummer for det nye kontoen
– Hvilke domener som skal flyttes fra den første til den andre kontoen.

5. Vi flytter domenene og gir beskjed når det er fullført og tar bort plassholder domenet.

6. Ferdig! Du kan nå gå videre med forskjellige endringer (f.eks eier skifte, sammenslåingen, overføring eller ingen ytterligere tiltak).