Tilbyr dere SSL og sertifikat

SSL-sertifikat er aktivert og kan brukes med en gang ditt abonnement hos oss er aktivt. For å bruke sertifikatet, kobler du bare mot https://mindoman-se.loopiasecure.com. Du kan også opprette linker mot denne adressen. Med SSL-sertifikatet ditt kan du for eksempel opprette en SSL-sikker netthandel.

SSL-sertifikat under eget domenenavn.

For øyeblikket tilbyr vi ikke SSL-sertifikat under et eget domenenavn (som  https://www.mindomen.no). Det SSL-sertifikatet vi tilbyr er like sikkert og virker like bra som et SSL-sertifikat under et eget domenenavn.

For å ha et SSL-sertifikat under eget domenenavn kreves en egen IP- adresse. Dette er ikke noe vi tilbyr for våre webhotellskonto ettersom vi tilbyr shared hosting som innebærer at flere kunder deler på samme server.

Har du en VPS så har du en egen IP-adresse som du kan koble et SSL-sertifikat til.

Mer informasjon om SSL

SSL står for Secure Socket Layer og brukes også for å sende kryptert informasjon mellom server og klient (besøkere). På den måten er det umulig for uautoriserte å “fange opp” trafikken mellom ditt SSL-sikrede nettsted og dine besøkere.

SSL-sertifikat er også signert, som gjør at man bekrefter et nettsteds identitet. Det er mulig å kontrollere signeringen av et SSL-sertifikat ved å dobbelklikke på det lille lås ikonet som vises i nettleserens vindu når man besøker en SSL-sertifisert nettsted.

Vi bruker oss av 128 biter SSL-kryptering og vårt SSL-sertifikat virker med 99% av alle nettlesere. For ytterlig informasjon om SSL kan vi anbefale å følge denne siden: