SSL: Sende verifiseringsmelding

NB! Se denne guiden for hvordan du oppretter et alias likt admin@mindoman.se i Office365

Når du bestiller et SSL-sertifikat kommer du til å motta et antall e-postmeldinger fra samarbeidspartneren vår GeoTrust. En av disse verifiseringsmeldingene inneholder en lenke for å verifisere at du vil installere SSL-sertifikat, og at du har kontroll på det domenet du har bestillt SSL-sertifikat for. Den e-posten sendes til admin@xxxxx.xx (er xxxx.xx er domenenavnet ditt). Om du ikke har domenets e-post hos Loopia trenger du først å opprette denne e-postadressen (admin@xxxxx.xx) før du kan sende verifiseringsmeldingen igjen.

Vær oppmerksom på at har du e-post hos Loopia vil admin@xxxxx.xx opprettes automatisk som en videresending til kontoens tekniske kontakt.

Det første e-posten du får når du har bestilt er en bekreftelse på bestillingen. Dette sendes til den tekniske kontakten til Loopia-kontoen. Overskriften på e-posten er ”RapidSSL order received for Domain mindomän.se”

I denne e-posten er det en lenke til GeoTrusts kontrollpanel hvor du kan administrere bestillingen din.

https://products.geotrust.com/orders/orderinformation/authentication.do

Her kan du be om en innlogging ved å fylle ut de nødvendige feltene:

Vær oppmerksom at i feltet e-postadresse skal du fylle inn den e-postadressen som fikk den første e-posten. Du skal ikke fylle inn i admin@

Når du har fyllt inn i feltene vil du få en ny e-post fra GeoTrust med en engangslenke til bestillingen din. Der kan du sende verifiseringsmeldingen til den admin@ e-postadressen som du trengte for i forbindelse med bestillingen av SSL-sertifikatet ditt. Vær oppmerksom på at e-posten vil allerede være sendt om du har e-post hos Loopia (ref avsnitt ovenfor).

Send meldingen og logg inn på den e-postadressen du har satt som mottagere for utsendelse til admin@

Der klikker du på verfiseringslenken for å fullføre bestillingen din. Vær oppmerksom på at verifiseringen må skje innen 5 dager fra du bestilte SSL-sertifikatet ditt. Holder du ikke tidsfristen vil ikke SSL-sertifikatet kunne opprettes.