Google Ads kupong – Vilkår

1. Tilbudet er bare tilgjengelig for kunder med faktureringsadresse i Norge. Én kampanjekode per annonsør
  2. Sånn aktiverer du dette tilbudet: Skriv inn kampanjekoden i kontoen din før forfallsdato du mottok sammen med kupongen. For å være kvalifisert for dette tilbudet må du angi koden innen 14 dager etter den første annonsevisningen fra den første Google Ads-kontoen din.
  3. Sånn får du kreditten: Når du har skrevet inn koden, må reklamekampanjene dine påløpe kostnader på minst 250 NOK, eksklusiv eventuelle avgifter, innen 30 dager. Det er ikke nok å betale 250 NOK. Sporingen av annonseringskostnader mot 250 NOK begynner etter at du har skrevet inn koden.
  4. Når trinn 2 og 3 er fullført, legges vanligvis kreditten til i faktureringssammendraget for kontoen din innen 5 dager.
  5. Kreditten gjelder bare for fremtidige annonseringskostnader. Kreditten kan ikke brukes på kostnader som er påløpt før koden ble skrevet inn.
  6. Du mottar ikke noe varsel når kreditten din er brukt opp, og eventuelle ytterligere
    annonseringskostnader belastes via betalingsmåten din. Hvis du ikke ønsker å fortsette å annonsere, kan du slette eller midlertidig stanse kampanjene dine når som helst.
  7. Kontoen din må faktureres av Google Ads og ha god anseelse for å kvalifisere for kampanjekreditten.
  8. Du finner fullstendige vilkår og betingelser her: http://www.google.no/intl/no/ads/coupons/terms.html.