Maler for Sitebuilder

Vennligst noter at denne guiden er for Sitebuildere som ble installert før 06/10/2016. Har du installert din Sitebuilder etter det eller ikke igjennomført installasjonen enda kan du finne de aktuelle guidene for den nye Sitebuilder her: https://support.loopia.no/wiki/sitebuilder/

Dette er en oversikt over de designmalene som du kan velge mellom i respektive pakker for Loopia Sitebuilder. Du kan også kostnadsfritt prøve Loopia Sitebuilder på https://www.loopia.no/sitebuilder/ og der se malene i detaljer i tillegg til å prøve forskjellige funksjoner av verktøyene.

Inngår i Sitebuilder Small (5 stk)

Navn: Smart Inc, ProSkip, Lift Module, Language Course, YelAudio.

Inngår i Sitebuilder Medium (15 stk)

Navn: Lift Module, Georgia, ProSkip, Smart Inc, Shutter, Sycamore, Beta Studio, Joel Money, Language Course, Hotel Koya, Modern White, Florentina Vintage, Copenhagen Collective, YelAudio.

Inngår i Sitebuilder Large (70+ stk)

Nr 1 – 9, navn: Particle, Alexander, Quest, Mikkeli, Specify, Panorama, Range, Explore, Organic.

Nr 10 – 18, navn: Keystone, Interact, AK-studio, Transition, Spiritus, Adventure, Atlantic, Faaber, Verbier.

Nr 19 – 27, navn: Portrait, Unknown, Square, Nordic, Oliver Thames, Swan, Wedding day, Masonry, Abroad.

Nr 28 – 36, navn: Prism, Nineteen-twenties, House blend, Ampersand, Sullivan, Facet, Moments, Trivia, Alpha studio.

Nr 37 – 45, navn: Views, Day dreamer, Tallships, Wilderness, Meadow sunset, Roots, Iceberg, Educate, Limited.

Nr 46 – 54, navn: Floe, Shinjuku, Snowflake, Bernadett, Selection, Joel Money, Beta studio, Tag entertainment, Copenhagen collective.

Nr 55 – 63, navn: Florentina Vintage, Georgia, Lift module, Sycamore, Macaw, Smart Inc, ProSkip, Mr and Mrs, Kyobashi online.

Nr 64 – 72, navn: Hotel Koya, Rook Nightclub, Wishful, Wolf horizon, Language course, Modern white, Trvl, Stream market, Print shop.

Nr 73 – 81, navn: Norsk, Pearl, Hatch, 707design, Tropical travel, Mark Neil, Sofia, Ocean travel, SummerBlue.

Nr 82 – 90, navn: Surf and love, Sarasota, Desktop, South peaks, Langkawi, Valley lake, April gardens, June, Thorne.

Nr 91 – 98, navn: Shutter, Stitch, Zinabar, Azabache, Tukana, Tarifa, Chocolate, YelAudio.