Lagre en MySQL (MariaDB)-bruker

Når du er logget inn i Loopia Kundesone finner du en liste over dine databaser litt nede på siden. Klikk på den databasen du vil administere,

Deretter klikker du på knappen “Database bruker”. Her kan du velge å lage en ny database bruker.

Når brukeren er laget, klikk igjen på brukernavnet og marker de rettighetene du vil ha tilgang til. Dersom du er usikker på hvilke rettigheter du må ha kan du markere alle